Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kolla gärna utställningen vinterhamn




Vinterhamn

Noran drar

snön ligger tätt österom

Isen gör sitt

Värken gör sitt

 

Bara spåren efter fiskarna syns längs stranden

För dem gäller inga kvoter.

 

Längtar till tärnornas skri




Övriga genrer av ***Wicke***
Läst 331 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-20 11:56



Bookmark and Share


  tom boreland
precis så
2009-02-23
  > Nästa text
< Föregående

***Wicke***
***Wicke***