Snöflingor berättar inte vad dom ser!" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snöflingor berättar inte vad dom ser!


Rätt

 

Alltmera sällan var du där

Bland riktlinjerna i traktamentet

Du begav dig iväg på uppskottade

Snövägar i dina lågskor

Med pannan i veck

 

Härifrån min fönsterkarm med

Lagboken uppslagen på rätt sida

Såg jag dig halka omkring bort

Mot stadens insnöade park

 

Jag tände ljuset för att se paragraferna

Läsa mig fram i de invecklade fogarna

Dra ut de bästa orden mot fönsterrutan

Då kom du in i rummet med din kalla andedräkt

Slog dig ner och släckte ljuset som om jag inte fanns

 




Fri vers av madigan
Läst 262 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-20 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan