Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar, älskar inte



När du älskar med mig
innerligt
och med allt du har att ge
fyller mina tomrum
av passion
och jag tar emot dig
om natten
när gatlamporna
bländar min blick
att blunda

tänker jag på:

tvätthögen som bara växer

kalaset som börjar kl4 imorgon

presenten vi måste hinna köpa
innan affären Lördagsstänger

hur pengarna ska räcka även denna månad

hur jag ska ändra min frisyr hos hårfrisörskan nästa gång







jag vet inte
om det betydet
att jag inte älskar dig längre


eller


bara




att jag är jävligt tidseffektiv




Fri vers av Havanna
Läst 222 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-21 11:18



Bookmark and Share


  Blåbäret
*skrattar*...måste det ena utesluta det andra? underhållande läsning
2009-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna