Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
blev inspirerad efter att ha sett filmen "sex and lucia" igår


Vill ha mer

 

då hans andetag

fick gåshuden i givakt

önskade hon mer

 

alternativt

 

då hans andedräkt

fick bröstvårtorna att stå

önskade hon mer

 

alternativt

 

då hans andetag

fick rysningar att vandra

önskade hon mer




Bunden vers (Haiku) av Jenny Karlsson
Läst 372 gånger
Publicerad 2005-09-04 18:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jenny Karlsson
Jenny Karlsson