Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våga

Lyssna
på rösten
som finns i ditt djup

Spegla dina tankar
i andras

Du vindflöjel
som slår hit och dit

Väg spegelbilderna
i hjärtats vågskål

och handla
sedan





Fri vers av Tosan
Läst 213 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-23 18:35



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En mitt i prick dikt!
Applåder
2009-03-29

  Marreb
eh... den här kände jag mig lite träffad av....
2009-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Tosan
Tosan