Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rosor

sitter och ser ut över ängen
vinden tar tag i mitt hår
ristar sorg i mitt ansikte

men jag är fylld av kärlek
för på ängen
formas i rader av rosor
ett namn

bara du som har fått mitt hjärta
vet vad det står..




Fri vers av Morgan
Läst 356 gånger
Publicerad 2005-09-05 10:07



Bookmark and Share


    Absint
Läst den ett par gånger. Är tyvärr allergisk mot vissa tanketycken om rosor och kärlek i text ( lässkadad;) ) men..denna texten är både skön och avslappnad, och sista meningen gjorde allt. utan detta hade denna åter kastas till kärleksdikternas pretantiösa offerkulle.

känns som den är ristad ur sekunden, och det är den.


ett förslag? låt texten andas ut..draaa iin..andas uuut.
Skapa space, låt läsaren först förstå..sedan tänka, sedan undra-och under tiden flyter det nya på. Mellanrum i styckena-fem blanksteg är aldrig fel! en 4 för ditt akustiska, snabbt utristade avtryck från ängen.
2005-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Morgan
Morgan