Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag borde egentligen ha gått min väg

men det var någonting som höll mig kvar
Kanske var det för att jag kände mig så ledsen
Kanske var det för att jag kände mig arg, ledsen
och besviken
Kanske var det för det som du precis hade sagt till mig
Det som du inte borde ha sagt
För vid det här laget så borde du väl ändå känna mig
Finns ju inte en chans i världen att jag medvetet skulle
vilja såra dig
Älskar ju dig

Men om sanningen ska fram så borde jag egentligen
ha gått min väg när du sårade mig ...

Ken Cassel
29/8-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 245 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-24 19:19



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En stark känsla har hållit i din penna
2009-02-25

  anita VIP
Du skriver med känsla. Ja du borde ha gått redan vid första slaget. Men det är ju inte så lätt att gå.
2009-02-24

  anits VIP
Det gjorde ont att läsa
2009-02-24

  Lotti
oj kändes lite ledsen.....i
2009-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel