Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tanke...


Idag, imorgon, igår





Jag fann att läxan värd att lära

inte fanns i böcker

utan i tvivlet

tanken

och friheten...

Hur mycket jag än läste

fick jag ingen frihet,

och skolan lärde mig intet mer än det att;

"Det du har intresse för

kan du lika gärna lära dig hemma..."




Övriga genrer av Henrik Svensson
Läst 176 gånger
Publicerad 2009-02-25 19:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson