Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tre funderingar under nio timmar arbete


Förra dagens drömmar

Riddare i rustningar,
gjorda utav grus,
femton tusen ungdomar
som kryllar utav lus...

* * * *

Jag läste om vårt grannland,
ett eget ursprung i norr,
Ja, blå och vita Finland,
ja' ska lära suomeksi nån gång...

* * * *

Jag drömde mig en dröm
om en kvinna, en tös,
hon var jättevacker
så jag skakade o frös...

* * * *

Ont i magen fick jag,
det får jag varje gång
när det handlar om kärlek
och när det mynnar till sång...




Övriga genrer av Henrik Svensson
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-25 19:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson