Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För det här suger nåt så förbannat...

"Det gäller att hänga fast nu

fokusera på de små detaljerna i livet

Än är inte hoppet förlorat

än är inte sista kapitlet färdigskrivet

Å hej och hå-tänk positiv genius

du är ju en överlevare har du sagt

Så vad gör flaskan i din hand nu

än är väl inte det sista kortet lagt"


Men jag skiter i de små detaljerna

och i det stora perspektivet likaså

Åt helvete med käcka hejaramsor

som alla runt omkring vill tvinga på



För det här suger nåt så förbannat...




Fri vers av operation mindcrime
Läst 151 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-27 05:35



Bookmark and Share


  Blåbäret
man kan erkänna och tillåta att det suger, men hur man sedan möter upp med lösningar är skillnaden...satsa på mer hållbara lösningar liksom
2009-02-27

  Mr Lindemann VIP
Ta tag i alkoholen och gör någe vettigt i att hälla ur det i vasken
inse att alkoholism är ett långsamt självmord
2009-02-27
  > Nästa text
< Föregående

operation mindcrime