Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
oscar o tobbe - tobbe o oscar


här har du ditt liv

ni samlade bråte
byggde cykelbanor
ibland slogs något knä blodigt
ni åkte miniskidor
sporrade varandra till volter i snön
ni lärde era småbröder att cykla
ni spelade supermario med hela kroppen
ni levde varje dag
som om inget annat fanns

den ena ska bli pappa
och få se sitt barns lekar

den andre gick ut en natt
med en kniv
är häktad för mord




Fri vers av Gunsan
Läst 302 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-02-27 06:51



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en knivskarp berättelse med inslag av barndoms leksamhet men även vuxenlivets allvar, ansvar och förvaltandet av...
2009-06-21

  Mr Lindemann VIP
Ja, vem styr är det delar av ödet eller kan man lägga sig i själv med någon vilja?

Bra skrivet
2009-02-28

  gunillago
Bra att du minns också honom som höll i kniven.
2009-02-28

  © anakreon VIP
Gripande
2009-02-28

  Teresia Ridell
Livets oförutsägbarhet. När man tror det går åt ett håll så vänder det riktning.
2009-02-28

  Gunsan
det är så sorgligt o tyvärr sant - min son ska bli pappa och hans barndoms bästa vän sitter häktad för mord ...
2009-02-28

  Miss Mod
Så nära, men ändå så långt borta.
Så ofattbart, fattbart.
2009-02-27

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Ja tänk så olika livet
kan te sig
2009-02-27

  Tera
Kärleksfull skildring!
2009-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Gunsan
Gunsan