Där det mjuka gräset smeker våra fötter!

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där det mjuka gräset smeker våra fötter!




Natten

 

Inte såg vi ängsligheterna

Där de red sida vid sida

Genom dunkelhetens vanmakt

 

Vi hade solglasögon

Hattar med vida brätten

Hörlurar av senaste modell

 

Vår musik sände oss till en annan planet

Där mörkret alltid var ljust som kristall

Sorglösheten vajande som en sidenflagga




Fri vers av madigan
Läst 270 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-27 21:31



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Sorglösheten vajande som en sidenflagga

Får jag låna den underbara flaggan av dig?

Så vacker skrivet.
2009-02-28
  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan