Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tack för att du följt mig så långt som hit...

Vi går dit vi alltid har gått älskling

vi gör det bara på lite vingliga ben

Jag vet du vill vila nu mitt hjärta

och att timman på jorden blivit sen

Men se in i mina ögons svärta inatt

ser du lågan som brinner allra längst där inne

Se att jag ännu älskar dig så mycket-

ja så mycket mer än något annat i mitt minne


Vi går dit vi alltid gått älskling

det är bara min tur att bära oss en liten bit

Jag vet du vill vila nu mitt hjärta

tack för att du följt med mig så långt som hit


Snälla följ mig nu bara en liten bit till...




Fri vers av operation mindcrime
Läst 165 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-28 06:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

operation mindcrime