Mellan bladens nyvakna hopp!  " />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mellan bladens nyvakna hopp!  


Den 61 morgonen

 

Gryningen var mitt hem

Mellan dröm och sanning

Luften var ny som tankens vinge

 

Haven i ensam lugn våg

Sanden gnistrande ogådd

Himlen nådde mot månen

 

Tiden en gåva till mig

Göra till något att minnas     




Fri vers av madigan
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-01 09:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan