Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en dikt om verklighetens oifrånkommliga närvaro och faran med fantasin


Att drömma

kanske var det jag gjorde
mycket farligt

säkert skulle jag dö på grund av det
men när jag låg där i det mjuka

och seglade ut över en ny värld
älskades mycket intensivt

eller

andades in en armé av blåklockor
och sommarluft

men framförallt när jag lekte med dig
kunde jag inte känna eller förstå

hur någonting någonsin
skulle kunna vara farligt




Fri vers av Kapten-Ahab
Läst 184 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-01 21:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kapten-Ahab
Kapten-Ahab