Denne man har under tio år kommit att betyda mycket för mig. Han har väglett genom sin generositet med sig själv, han har påvisat betydelsen av mod genom sin egen förebild, han delar ut verktyg att använda genom hela livet.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Denne man har under tio år kommit att betyda mycket för mig. Han har väglett genom sin generositet med sig själv, han har påvisat betydelsen av mod genom sin egen förebild, han delar ut verktyg att använda genom hela livet.




CONNY LARSSON

Vi firar tio-års jubileum
Du och jag
Fast det vet
Du inte om

Att komma hem
Var en märklig känsla
Märklig upplevelse som
Första meditationen gav

Då för 26 år sedan
Nyfikenheten drev mig
Forska vidare
Nya spännande tekniker

Livet drev mig
Av olika orsaker
Släppa, lägga på sparlåga
Vägen hem

Så, för tio år sedan
En artikel berättade
Om denne märklige man
Hästmänniska och terapeut

Tillika 30-årig meditatör
Skapat egen väg för framgång
Meditation, terapi och arbete
I daglig balans och harmoni

Denne man fick av mig
Ett brev
Där jag förstummad förklarade
Mitt osannolika tilltag

Att skriva att jag kände
Ett stort syskonskap
En känsla av samhörighet
Gemenskap

Jag fick ett brev
Där denne man skrev
Att han aldrig skrev
Brev

Däremot var jag
Välkommen
Att honom
Besöka

En meditationshelg
Han ordnar
I Gusum
Nära Tostebo, Valdermarsvik

Jag andades in
Höll andan och for
Till denne märklige man
Som förlöste föl och människor

Spontan och öppen
Som ett barn
Sårbar och hjärtesam
Som ett barn

Han bara var

Han delade ut tekniker
Berättade och sjöng
Vi tvåhundrahövdade skara
Följde honom, hans väg

Jag hittade hem
Igen!
När jag lämnade denna helg
Mitt jag, min själ var fylld

Det fanns inga mer
Behov
Lycksalighet i mitt hjärta
Ro i min kropp

Tio år har förrunnit
Både du och jag
Har mött många fasor
Luftat mycket byk

Du till allmän beskådan
Jag på min kammare
Du vuxit som den strålande fyr
Du är

Du hållit fast vid din väg
Med avstickare här och var
Ditt stora hjärta härbärgerar
En myckenhet av kärlek

Ditt år i tystnad
Skapat djupare insikter
Jag skönjer befrielse
Inre frid och ro

Detta mitt senaste år
Jag kämpat med inre mönster
För att mig befria
För att mig försona

Plöstligt upptäcker jag
Vi pratar samma språk
Vi skådar samma sanningar
Du och jag, syster och bror

Jag är Dig evigt tacksam
För att Du finns
För den Du är
För att Du Är

Om shanti shanti shanti om
Sat Chit Ananda

 

© Gunilla N
    090222

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Gunilla VIP
Läst 346 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-02 20:47



Bookmark and Share


    Birgitta Wallgren
En vacker hyllning!
2009-03-03

  Larz Gustafsson VIP
Jag tror att den högsta formen av välbefinnande ligger på ett helt annat och högre plan.
2009-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla
Gunilla VIP