Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägskäl

Du är någonstans långt bort dit jag inte kan nå.
Jag försvann för länge sen, tillbaka till mitt.
Hade så gärna velat att mitt skulle bli ditt.
Och kanske skulle det till och med blivit vårat.
Men jag valde en väg där du inte ville gå.
Och din var för osäker för din väg var något helt annat.
Din väg var sanningen, känslorna, viljan och hoppet.
Jag var inte där, kunde inte vara där...

Allt jag önskar nu är att jag skulle få välja igen.




Fri vers av plupp_manda
Läst 304 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-02 23:18



Bookmark and Share


  Rosen VIP
Upplyftande tankar...om vårt eget val eller andras
särskilt slutet är så bra, satt med punkt men med ett inre skiljetecken...
2009-03-07

    tuffsen
slutet, så bra!
2009-03-02
  > Nästa text
< Föregående

plupp_manda
plupp_manda