Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett svar på skrivarvännen Peter Ingestads DIKTILIKTIRIKTIVIKTIPISTIKON 1. Lite bakhalt versmått, men det är kanske en vanesak?



DIKTILIKTIRIKTIVIKTIPISTIKON I: att strida

jag har stridit

ordentligt

för det jag trott var rätt

letat så bland vägvett & sätt

att finna ett mönster

en stig som inte leder bort

 

jag har lidit

egentligt

och det var inte kul

mest en massa sörja & strul

och fettiga fönster

och fina fenor men fel sort




Fri vers av Nanna X
Läst 469 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-03 10:21



Bookmark and Share


  Nanna X
oh time. where did you go?
2020-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X