Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fri tolkning på den här


Tackar som frågar!

Hej alla vackra människor
Hur mår ni idag då
Jag hoppas att allting bara är bra

Jo, tack det är bara bra säger någon av er vackra människor
till mig
Hur det är med mig själv då, undrar hon

Med mig, svarar jag
Jo, med mig så är det helt okej
Jo, med mig så är det bara bra, i samma veva så skrattar jag
Man kan se på mig att jag är riktigt glad
Att jag skiner upp som en sol

Tackar som frågar!

Ken Cassel
3/3-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 318 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-03 13:46



Bookmark and Share


  Blåbäret
lite omtanke känns aldrig fel, oavsett vem den kommer från
2009-03-03

  kärleks ängel
underbar text, tackar som frågar och hjärtligt den som skriver!
2009-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel