Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Underbart att komma hem


Slå mig pappa, vill återuppleva din kärlek från barndomen


piska mig igen pappa

snälla slå mig

snälla snälla

jag är bara hemma över helgen!

jag vill känna närhet

nostalgi

och kärlek

och det gjorde han...
igen

igen

igen


jag älskar dig med pappa...




Fri vers av Skäl till själ
Läst 362 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-03-03 21:33



Bookmark and Share


  objekt3
usel dikt. grym känsla men bara för att du är man blir även dikten grym ;)
2012-01-05

  Angeldust
Vad skriver man som kommentar på detta, inte lätt....förbjudet att aga, fängelsestraff på sånt. Kram Sunny
2009-03-03

  Svartsilver
fan....bra
grym!
2009-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Skäl till själ
Skäl till själ