Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En god natt saga till min Amalia


God natt min älskling (2)


Ska vi
sova på
månen
i natt?

flyga
upp
hand
i hand

leka med
stjärnorna
en stund

och
göra
ett mjukt
täcke
av dessa


blunda
hjärtat
och
dröm

för vi ska
sova på
månen
med
ett mjukt
täcke
av stjärnor


puss puss sötnos
god natt
och
må änglarna vaka över dig




Fri vers av Roula O
Läst 336 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-03-04 11:43



Bookmark and Share


  Manal
bedårandre vacker
2009-03-11

  Losnall
Är besatt
2009-03-05

  Maria T
Det är så ljuvligt att bara få sitta
och se på ett litet barn som sover
2009-03-04

  Eaglemountains VIP
Vilken vacker godnattsaga, till ett lyckligt barn från en lycklig och duktig mor ....
2009-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Roula O
Roula O