Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trots jag är under ytan

När jag flyr från verkligheten
Flyr jag till vattnet

Sommar, Höst, Vinter och Vår
Spelar ingen roll
Havet, floden, Sjön, Badkaret
Spelar ingen roll
Kallt eller varmt
Spelar ingen roll

För där är jag ingen
Jag blir ett med vattnet
Jag hör inget
Jag ser inget

Och just den stunden
Kan jag andas
Trots jag är under ytan




Fri vers av BG
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-04 18:07



Bookmark and Share


  Tobias Nilzon
Vackert
2009-03-04
  > Nästa text
< Föregående

BG
BG