Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlek den ljuva leken


Du rörde
vid mitt
hjärta

och fick
min själ
att sjunga

din doft
gav mig
existens

i nattens
omfamning




Fri vers av Roula O
Läst 312 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2009-03-04 22:24



Bookmark and Share


  Fredric
underbart vackert, njutbart och så nära...
2009-03-20

  Maria T
En ljuv lek i nattens
omfamning
2009-03-07

  "Dempa"
Mycket fina ord som sprider värme
2009-03-07

  Sladjana Zubcevic
Underbara ord vännen min!
2009-03-06

  Ove Aronsson
En poet har talat
2009-03-06

    JJ VIP
En väldigt vacker omfamning! Mvh. JJ.
2009-03-05

  Losnall
Wow, bättre än vad jag någonsin skulle kunna skapa:)
2009-03-05

  Fredrik Stillesjö
Hej Roula!

Vacker och kärleksfull! Behövs i tidens mörker. Hälsar vännen Fredrik
2009-03-05

  Eaglemountains VIP
Vackert om kärlek, Du ÄR kärlek ...
2009-03-05

  Seasons VIP
fin känsla du fångat och i en vacker form!
2009-03-04

  firefire
mycket vackert!
2009-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Roula O
Roula O