Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förlåt...

Sitter här och gråter saknar dig så,
varför ska kärlek vara så svårt,

får så ont i mitt hjärta när jag tänker på dig,
känns som det går i tusen bitar

vill känna din beröring , vill känna dina läppar mot mina
men du är så långt borta ifrån mig, om du ändå vore här

hoppas du finner sann kärlek igen ,
vet inte om jag nånsin kommer göra det

livet är så orättvist mot oss, hoppas du förlåter mig...




Fri vers av Morgan
Läst 381 gånger
Publicerad 2005-09-07 12:39



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Den här dikten är full av kärlek och ömhet - mycket vacker - vill ändå plocka bort lite mig och dig.....kramelikram från mig
2005-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Morgan
Morgan