Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Beslutsamheten tynger mig när jag vet vad jag måste göra


Ett steg till


Blicken rakt fram
här är jag
nervöst räknande lamm
bara ett steg till




Fri vers av Namnlösa
Läst 402 gånger
Publicerad 2005-09-07 14:43



Bookmark and Share


  the_Misery13
åh så enkel men ändå så förklarande.
Fan det är ju så det det känns!
2005-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Namnlösa
Namnlösa