Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fick inspiration ifrån Blåbärets dikt ( fotografi ) All ära till henne Kunde inte låta bli att skriva en egen Kramar!!!! Mvh Ken Cassel


Jag har ett fotografi på min älskling

bredvid min bädd för jag vill att hon ska vara sedd
För hon är kärleken i mitt liv och som gör att jag vill
leva lite till
Och varje gång som jag tittar in i hennes ögon får jag känslan av att hon ser mig med
Och det gör att jag känner mig tillfreds
En obeskrivligt skön och underbar känsla
En värme så stor för henne, i mitt hjärta bor

Jag har ett fotografi på min älskling i mina drömmar och som jag smeker
när de ömmar
Ett fotografi som får mig att må
Ja, jag tycker hon är vacker som få
Och när jag tittar på henne in i ögonen så är det ju bara vi två där tillsammans
Ja, jag älskar henne så

Jag har ett fotografi på min älskling ......

Ken Cassel
14/11-06




Fri vers av Ken Cassel
Läst 257 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-06 16:49



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Sådana fotografier ska man vara rädd om!:-)
2009-03-13

  anita VIP
Jätte fin dikt. Många applåder får du av mig.
2009-03-06

  Blåbäret
jättefin...ett fotografi att ta till när man inte är nära
2009-03-06

  Sladjana Zubcevic
Vackert skrivet!
2009-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel