Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min kurator heter Berit.


-Du borde borsta håret
och skaffa dig ett liv
sa min kurator och räknade
syltfläckarna på min krage.

23 stycken för att vara exakt.

-Ja,kanske svarade jag
och visade brösten.

Som om det skulle göra saken bättre.




Fri vers av Maria Natasja
Läst 414 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2009-03-06 18:26



Bookmark and Share


  hawkeye
Du är ett unikum i branchen...
2009-03-07

  Maria Zena Viklund
ja det mest dråpliga kan bli humor men det behövs mycket till det, som att veta exakt när man ska sluta lägga rätt ord på rätt plats, en enda litet fel kan dräpa allt, men du gör det så rätt, och jag tror jag vet varför, vem som helst kan inte göra detta utan att det låter löjligt eller för absurt eller tillknäppt, Applåder!
2009-03-07

  Rockalex
Berit skulle

lyssna på dej

istället för på sej själv
2009-03-07

  Ingmar Hård VIP
Kuratorer har det inte alltid lätt!
2009-03-07

  W.Riter
Kan inte annat än skratta...fast man kanske inte borde.
2009-03-06

  Caprice! VIP
Antagligen inte... Leder nog till beteendeanalys istället!
Tack för en härligt skratt!
2009-03-06

    MaryMo
Blev det inte bättre? Min heter Britt. *s*
Tack för kvällens svarta skratt!
2009-03-06

  Carola Zettergren
F-låt, stavfelet..ingenting skulle det ju står där, i början...:)
2009-03-06

  Mats Henricson
Ja, dessa proffs undrar man ,ibland, vad de,egentligen, gör...
Här i E-tuna begick tre tonårstjejer självmord för ett par år sedan.
Ryktena gick att ALLA tre hade gått på BUP (Barn och UngdomsPsykiska avdelningen) !!!!!
2009-03-06

  Ewa Flower
Vilken skön humor du har! haha!
2009-03-06

  Suzy med punkterna
Härlig sarkasm;=)
2009-03-06

  Carola Zettergren
Ingeting biter på sådana där...suck..Beritar!!!:)
2009-03-06

  micke marin
försöka duger!
2009-03-06

  Sanningsägaren VIP
du borde kalla henne för Beirut iställlet
för att hon är så bombad
2009-03-06

  Nina Ahlzén
Å-underbart dubbelbottnat det här! (varför heter alla kuratorer Berit?)
2009-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja