Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idrotten förbrödrar...Malmö 6-8 mars....

Det sägs ju att idrotten förbrödrar

och i Malmö kan vi i helgen se att det är sant

För nu vill alla såkallade extremister

samlas ända ifrån höger och till vänster kant


Nazister sida vi sida i med AFA

i protest mot en tennismatch utav ringaste värde

Tusen poliser kallas dit att vakta

för med såna element i stan är det fara och färde


Men säg visst är det väl roligt att dessa individer

för en gång skull kan få hata samma sak ?

Och visst är det käckt att vi får betala skattepengar

för att de tänker med det allra längst bak ?


Mentala kalhyggen och bortskämda snorvalpar

lägger tillfälligt åt sidan sin egna schism

För att sedan slåss mot väderkvarnar tillsammans

i någon sorts förvriden IQ-befriad idealism


Som oberoende bisittare till hela spektaklet

vet jag inte om jag borde skratta eller kanske gråta

För våld känns så svårt att bara skratta bort

och ren skär idioti så svårt att smälta och förlåta


Det sägs ju att idrott en förbrödrar

och hel sant är det väl säkerligen så

Men tycks mig som om galenskapen

nog på samma vis gör Ett utav Två....

Och Två fel blir aldrig Ett rätt...




Fri vers av operation mindcrime
Läst 151 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-07 10:55



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Mycket vist skrivet, om arrangemang som är dyrare utanför stadion på stadion. Jag skrev en text för länge sen som hette "Herr Huligan". Förstår inte hur detta får tillåtas. Det finns ingen förbrödring längre inom idrotten. Och det är vi, skattebetalarna, som betalar det dessa spolingar river sönder.
Några åker in över natten, sen är de ute igen och förstör.
Nej, in med nya lagar. De som förstör får bygga upp igen.
Och den enda vattenkanon som vi har i Sverige har aldrig använts. Den står på något museum. Det är ju ett av de bästa redskapen mot upplopp. Den kyler ner, blöter ner, och fyller även de vattenfyllda med lite skam, när de ska ta sig hem, blöta i byxorna.
2009-03-07
  > Nästa text
< Föregående

operation mindcrime