Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
släppa kontrollen ...


mitt liv i någon annans händer

in i det okända

läskigt
och spännande

vet mer på uppvaket

mitt liv
i någon annans händer

vad händer
om farbror doktorn är bakfull
håller på att skiljas
just har fått reda på att sonen knarkar eller frun är otrogen

mitt liv
i någon annans händer

måste lita på någon annan
släppa kontrollen
känna tilllit

ha förtroende
inse att inget händer utan en anledning




Fri vers av Gunsan
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-08 07:53



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Ja så kan det nog vara.
Åtminstone vill vi ha en anledning
ibland för att förstå.
2009-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Gunsan
Gunsan