Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man ser mina olika "stil tider" både i min mp3 och i mitt diktblock :) roligt att kolla igenom de senare.

 

(detta är ingen allvarlig dikt, lite humoristisk!)




Jag ändras!

Mina texter, min musik

skiftar i tiden.

 

 

Jag krymper och växer,

och krymper tillbaka igen.

 

 

Jag mognar, jag löjlar mig,

och mognar tillbaka igen.

 

 

Finns olika teman, olika stilar för varje månad

 

 

Men jag hoppas ändå ni älskar mig!




Fri vers av Sofiapoema
Läst 342 gånger
Publicerad 2005-09-07 21:08



Bookmark and Share


    ingvar VIP
Vad kan man annat än kapitulera för denna så otroligt unga och så begåvade poet och säga ett stort JA!
Ingvar
2007-09-05

    ej medlem längre
Bra!
2005-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema