Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar





Jag vet att jag gråter
för jag vet att jag kan inte få dig,
och då inte kan vara nära dig,
och då inte kyssa dig,
hålla om dig,
krama dig,
trösta dig,
smeka din kind,
och veta att du är min,
och jag gråter igen
och i min sorg längtar jag till dig,
skriker ut i natten; "Jag älskar dig!"
Men väggarna har inga öron,
och för dig är jag stum,
och döden känns som befrielse
i ett tomrum av av ensamhet.

Jag vet att jag gråter
för jag vet att jag inte kan få dig...




Övriga genrer av Henrik Svensson
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-08 14:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson