Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag förundras över de som tillåter sig friheten


min väns pojkvän gör sitt livs uttalande en lördagskväll , utan mening, helt underbart förutfattat

småprat om ingenting, plötsligt

- "Min kompis tycker du är snygg,
men så du vet tycker inte jag det, jag gillar brunetter"




Fri vers av L.S
Läst 250 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-08 19:05



Bookmark and Share


  LassO
hehe charmknutte....
2009-04-15

    sårosa
*asg*
2009-04-12
  > Nästa text
< Föregående

L.S
L.S