Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Where is the string now?!

Du tror att jag inte är god
Du tror att allt som jag gör är dåligt
Så du tycker att jag är allt för sorglig
But where is the string now, we used to share
But where is the string now, when you put me there
There I don´t belong

Det är så lätt att hata någon
Det är så lätt att döda någon
Men det är så svårt att få någon tillbaka till livet
Det kan du inte ens om du försöker

Yes, maybe I´m so bad as you say
Yes, maybe you want to kill me everyday
But I don´t care
I´m not gonna run away
I am here and it´s here I gonna stay

Where is the string now, we usel to share …..

Ken Cassel
9/3-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-09 18:17



Bookmark and Share


    tramp
go´text med skönt gung !
2009-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel