Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är inte över förrän

Hinderbanan är så gott som över.

Man ser målet.

Snöret man ska klippa.

Bara några steg till.

Men så har någon grävt en grop.

En jättedjup grop.

Så man faller.

Hårt.

Djupt.

Det gör ont och man gråter.

För man gick inte i mål.

Man måste kravla sej upp igen.

Jag måste göra det.

Jag har fyra dagar på mej.

Jag måste.




Övriga genrer av .airaM
Läst 214 gånger
Publicerad 2009-03-10 13:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

.airaM
.airaM