Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min morfar ogillar den jag är.


-Hur kommer det sig att du aldrig
blir något vettigt, frustade morfar,
samtidigt som han kämpade med
brännvinskorken.

Det är ju knappt du syns tös!
Du är snudd på osynlig.

-Jag gör en massa bra saker,
avbröt jag och hjälpte honom med flaskan.
Jag målar, jag skriver....

-Det är ju det jag säger flicka!
Varför gör du inget vettigt!




Fri vers av Maria Natasja
Läst 346 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2009-03-10 13:12



Bookmark and Share


  rocksolid
Jag fick en gång höra att jag borde göra något vettigt av mitt liv, när jag jobbade på kringresande tivoli. Bli hovslagare var receptet den gången...
2009-05-10

  Carola Zettergren
SUPERBT!!!
2009-03-12

  Rockalex
Ibland gör man vettlösa

ibland vettiga

saker
2009-03-11

  Malinosa
Jag fick lite Åsa Lindeborgskänsla (Mig äger ingen) av denna. Gillar denna text för att den säger precis det samhället i övrigt allt för ofta säger: "konstnärer är flummiga och konst är oviktigt"... Bra skrivet!
2009-03-10

  Hans Christian
Som alltid så bjuder du på ett leende, TACK !
2009-03-10

  Lili Samuelsson VIP
ja du, varför gör du inget vettig, bara serverar den ena lysande texten efter den andra,hmm
2009-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja