Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen ser dig

ingen ser dig
ansiktet skrapar
i förkolnat grus
tårar av bitterhet
i torkat blod

ingen ser dig

rösten kvävd
av ännu ett rus
ingen bra metod
när man saknar ljus

ingen ser dig

fläckarna på min hinna
blir större och fler
en förökning
som ingen ser

ingen ser dig

händer skakar
ens själ likaså
brinnande drakar
tänder på

ingen ser dig

tomheten brinner
och tårar får blickar
ljuset försvinner
stjäl dina kickar

ingen ser dig

mörkret skriker
med hårda slag
som speedad Speaker
i våldsinslag

ingen ser dig

vinden krigar
i din vilsna själ
dina inre stigar
huggs tyst ihjäl

tunga stenar
slår i ditt bröst
minnen förorenar
din inre röst

ingen ser dig, ingen ser dig, ingen ser dig

rösten torkar
och kväver din kropp
din enda chans
om du inte orkar
är nått slags hopp




Fri vers av Gidde
Läst 400 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-10 16:04



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Här på poeter. se syns du. Vi ser dig.....
2009-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Gidde
Gidde