Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Bara ord"


Förvirring

Åkte iväg från sonen
och svärdotterns hus
renoveringen fortskrider
i små steg med mycket pill

Åkte iväg med dottern
och yngste sonens katt
IKEA nästa, för inköp
av för henne välbehövd säng

Efter någon mil
saknades min mobil
Jodå den låg kvar
på sängen jag lånat

Ytterligare mil
min klocka, ring och armband
fanns ej på plats
De låg kvar i fönstret

Några mil till
i kylskåpet fanns
mat min son med hustru
ej har bruk för

Väl hemma efter
IKEA-inköp,
återlämnande av katt
hemkörning av dotter

Väl hemma packade jag upp
och fann floppa-tofflor
ett omaka par
den ena är - sonhustruns

 

 

© Gunilla N
    090311

 

 

 

 

 




Fri vers av Gunilla VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-11 10:03



Bookmark and Share


  Rolando Furioso
Vissa dagar är bara som ett par omaka tofflor.
2009-03-13

    eva m h
Det verkar som du åkte ifrån huvet också!!! :-)
2009-03-11

    Maria Malm
Hehe..ja, så kan det gå..
2009-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla
Gunilla VIP