Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tittandes ut på E4, allt svischar förbi... även tankarna


Verklig

När jag stänger ögonen
blundar

färdas, men ändå kvar
färdas bort

från vad vi kallar den verkliga världen
till en värld som är lika verklig

bara annan
ingenting är overkligt
bara inte samma




Fri vers av Karin E
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-11 18:49



Bookmark and Share


    lxsl
Eskapism. Det är viktigt!
2009-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Karin E
Karin E