Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja, jag trodde att det skulle bli stjärnor av oss... Nu får jag bli en stjärna ändå, fast utan dig brevid mig...


Det ska bli stjärnor av oss.

vi promenerar
hon och jag
i eftermiddagssolen.
Tysta
går vi brevid varandra
med armarna om den andres liv.
Hon suckar,
min vän,
och frågar:

- Vad ska det bli av oss, Tezzie?

Men det är knappt en fråga, utan mer som ett påstående,
som djupt andas ut genom hennes läppar.

- Stjärnor, Älskade. Det ska bli stjärnor av oss.




Fri vers av Halili
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-11 21:05



Bookmark and Share


  Troll ॐ
härligt så härligt
2009-03-11

  Larz Gustafsson VIP
Ett underbart svar.

"But I won´t quit till I´m a star on Broadway"
2009-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Halili
Halili