Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rapport ifrån mitt liv.


Fem gånger drämde jag din skalle i skafferidörren.
Nu är du avsvimmad och jag äter popcorn på golvet.
Ska du inte vakna snart?
Jävla skitstövel, ligga här och skräpa!
Det är inget bra på TV heller, men det märker väl inte du!?
Jag hatar dig!
Hör du det?

Fan vad äckligt det är med levrat blod, speciellt i kök.
Där man ska äta.

Igår hittade jag ostbågar bakom badrumselementet,
det är ju också äckligt.
Det mesta är äckligt med dig och mig och vårat liv.
Det är som avlagringar i badkaret, eller smutts på kaklet,
ovanför diskbänken.
Som grått plastgolv ifrån 70-talet.
Fy fan.
Är det konstigt då, att jag måste ge dig några råsopar!?
Du sabbar mitt liv för helvete.
Varför kan du inte bara försvinna?
Hallå vakna då!
Ditt elände.

Du vill inte ens knulla längre.
Du säger att jag är likgiltig.
Måste man skrika och stöna?
Så bra är du inte.

Vakna!
Ligga här och blöda.

Min chef tycker att jag ska ta ledigt några dagar,
hon säger att jag verkar spänd och trött.

Fan, är det hjärnsubstans du har i håret?

Mitt liv är så jävla äckligt!




Fri vers av Maria Natasja
Läst 338 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-03-11 22:03



Bookmark and Share


    FinnRaggarn
Hallo Gökboet ,

ville han inte slicka ditt hår.
2009-03-12

  Carola Zettergren
En sådan där klassiker, en snygg en!!!
2009-03-12

  Ingmar Hård VIP
Monterar du ihop det bästa du skrivit så har du en bok!
2009-03-12

  Nina Ahlzén
fantastiskt väl skrivet ur en sjuk hjärna-kanon!
2009-03-11

  Fredric
Gillar verkligen texten... Men vet inte om jag skall njuta, skratta, gråta... Fan, min sjuka hjärna föredrar nog att skratta... Morbid!
2009-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja