Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
snö... nu när jag bara vänta o drömmer om våren


drömmar om skor utan strumpor

faller
faller ner, ivägen, framför
som en blockad
för mina drömmar

drömmar
om sol, bekymerslöshet och skor utan strumpor
drömmar
utan rutiner, stress och krav
bara sol

meningslösa snöflingor
slukas av
änsålänge varm asfalt
varm av sol
varm av drömmar




Fri vers av Karin E
Läst 256 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-12 16:45



Bookmark and Share


  jordgubben
oj det är nog bara jag som tycker att snö är det bästa som finns....men sommaren är ju härlig oxå:)
2009-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Karin E
Karin E