Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mitt första möte med en gymnasieskola...


framåt skulle jag

Framåt skulle jag
men
Världen stannade
eller iallafall så stannade trafikljuset
rött blev färgen på gubben
jag andades ut
och stannade jag också

Framåt skulle jag
bland rökmoln, spetskjolar och blickar
förbi, utandning
förbi, förvirring
som ett rådjur på is
inte behövde ögat vara tränat för att se
att det här rådjuret inte visste vart hon skulle
ta sig till

osäkra blickar
till höger och vänster
två steg framåt
-Hur ska jag hitta till receptionen?
vänster och sedan upp för trappan
tack.
ett steg närmre
det ovissa




Fri vers av Karin E
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-12 17:37



Bookmark and Share


    lxsl
Spyken? Sjukt svårt att hitta på!
2009-03-12

  Mr Lindemann VIP
In idet som var deosäkra i tillvaron
i det som ingen ville se
det förträngda

där gick jag in i mitt undermedvetna så

tror jag du menar
2009-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Karin E
Karin E