Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Insikter, efter möte med gamal vän, som jag träffar varje dag men ändå inte.


vodka blandat med insikter

Miljöombyte
3 min tågresa
3 min i en annan värld

så olika
nu
vodka blandat med öl, skit, fester
skepsis i mina ögon
frivillgarbete?! skepsis i dina ögon
men ändå så otroligt lika

skolår, lärare, klassen, läxorna, kompisarna, händelser
veckan då vi pinsamt var "ihop"
höll handen och gick över skolgården
då var vi samma, eller?

Förståelse; kanske?




Fri vers av Karin E
Läst 277 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-13 19:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karin E
Karin E