Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

han sade inte många ord







kamma
säger molnrullen till talltopparna

dra vadmal
tyll och tagel

branta synfält gör blånader för
vindögats spröjs


_

tårar nordsvensk - grådask
penslas i brynet, slickande sälgsly


hoven kluckar mot stenen, ptrrrooo
tömmen sjunker, manad blond

som ekvidistanser om fem
i motlut åt karmenkynna till

_

oländigt och vårdslöst
läggs bumling till kummel - såsom lav i förkastens spricka

inte göra skillnad - matta handen på ländens semsk
om förtälj och tystnad - mellan häst och husbond




Fri vers av wayward - taiga
Läst 158 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-14 11:47



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Återigen har du sökt ut rätta ämnet i nordanskogen att tälja bilder ur! Snyggt!
2009-03-14

  Fredrik Stillesjö
Hej Wayward!

Had sade inte många ord, men det gjorde du med din dikt! En hel värld öppnar sig, med många fantastiska och inspirerande allitterationer. Tack för läsning! Hälsar vännen Fredrik
2009-03-14

  wayward - taiga
fan vad jobbig du är,
jo, jag vet, fast jag kan inte låta bli.

hoppla pålle!
2009-03-14
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga