Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min älskare och jag.


Min älskare är förstående,
rätt så tystlåten.
Men alltid snäll.

Ibland, när jag skär honom
med brevkniven över bröstet,
kvider han.

Men säger inget.




Fri vers av Maria Natasja
Läst 352 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2009-03-14 13:59



Bookmark and Share


  Lili Samuelsson VIP
du e ju, bara sådär, typ fantastisk, det går liksom inte att beskriva, men du skriver fenomen som är intressanta att fundera kring och mänskliga drag att spankulera vid, bästitest
2009-03-17

  Maria Zena Viklund
fick en känsla av filmen män som hatar kvinnor nu, kanske inte så konstigt dock, snyggt som alltid applåd!
2009-03-16

  Rockalex
Ja vad göra med sin smärta

den behöver ju få komma ut
2009-03-15

  torbjörn j.
Du skriver en text om dig (diktjaget). Men du skriver också en text om en man. Och den berör mig mer, kanske känner jag honom alltför väl. En del av dina dikter skrattar jag åt, inte den här. Men jag kan förstå att många gör det. Tycker mycket om den hursomhelst.
2009-03-14

  hawkeye
Underbar...
2009-03-14

  Caprice! VIP
Tack för lördagens härligaste skratt hittills!
Du är obetalbar!! Tror inte att du ens behövde binda honom...
2009-03-14

    FinnRaggarn
E han bunden också?
2009-03-14

  Fredric
Din skruvade hjärna förmedlar texter direkt till mitt mellangärde... *skrattar*
2009-03-14

  Carola Zettergren
Stackars sate:)
2009-03-14

  ¤Anne¤
LER
2009-03-14

  micke marin
ousch, inge bra...destruktivt kan man ju lugnt säga.
men väldigt bra beskrivet.
2009-03-14

  Nina Ahlzén
..lydig också tycks det. I love ju:)
2009-03-14

  Hans Christian
Å Gud ! Tack för det gapskrattet !!! "Fett nice" ? Rätt så ?
2009-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja