Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tidig sommardag


Längtar

till gryningen

då solen silar

sitt morgonljus

mellan

trädens kronor

och

vinden

bjuder på

en härlig

doft

av rosor







Fri vers av Roula O
Läst 250 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-03-14 19:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Detta är vad vi lever för, och av. sinne för natur mättar. Bravo!
2009-03-15

  Maria T
Skimrande poesi
2009-03-15

  m.ricknell
Vacker ...
2009-03-15

  Trädflickan
Ja det är någonting att längta efter. Gryningen en tididg sommarmorgon.
2009-03-14

  Per Rydberg
Sommar i våra drömmar; en på-pricken-beskrivning. Fin läsupplevelse tackar jag för
2009-03-14

  Eaglemountains VIP
Vacker, underbar, jag känner doften av rosor, och ser gryningsljuset mellan trädens kronor .....
2009-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Roula O
Roula O