Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

01:04 söndag

klockan
tiden dunkar
dunkar som mitt hjärta
så här sent
när bara mörkret finns omkring mig
när jag längtar som mest efter dig
allt är så tyst
om man bortser
censurerar klockan
datorns burrande och mina hjärtslag




Fri vers av Karin E
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-15 01:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karin E
Karin E