Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fri och förlåten


Där

vänliga

tankar

blommar

är Du

fri och förlåten




Fri vers av Roula O
Läst 302 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2009-03-15 12:53



Bookmark and Share


  CJ
WOW!!!!
2009-03-18

  Eaglemountains VIP
Så vackert och kärleksfullt skrivet i så få ord .....
2009-03-16

  firefire
Fint vännen! Härlig läsning som sätter fart på tankarna...
2009-03-15

  Sladjana Zubcevic
Underbart skrivet!
2009-03-15

  Maria T
Vackra tankar som gör
mig glad
2009-03-15

  Ove Aronsson
Så borde det alltid vara.
Bra uttryckt.
2009-03-15

  Per Rydberg
Dikten känns som en suck av lättnad! Enkel och skön.
2009-03-15

  En strimma av guld
Med ett fåtal ord så uttrycker du så mycket. Tycker du gör det så bra återigen.

;-)
2009-03-15

  Fredric
frågan är vart...
2009-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Roula O
Roula O