Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ursäkt...

vill du ta emot min ros som jag vill ge dig,

det är inte mycket men det är mitt sätt att
säga att jag tycker om dig

hoppas du känner detsamma som jag känner för dig


vill inte tvinga dig in i nått eller så


vill bara säga att du har värmer mitt hjärta
som jag trodde ingen kunde göra

hoppas det inte skrämmer dig detta nu
för i så fall ber jag om ursäkt..




Fri vers av Morgan
Läst 380 gånger
Publicerad 2005-09-09 18:56



Bookmark and Share


  katastrofromantiker
Jag förstår känslan/rädslan men inte ska man väl EGENTLIGEN behöva be om ursäkt för att man tycker om någon?
Och en ros är ju inte giftermål+villa+volvo+vovve
2005-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Morgan
Morgan