Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döden..

Döden kom till mig, ta
mig långt bort här ifrån

låt mig glömma, låt mig slippa
bara låt mig få vila lite

vill så gärna vila, men får inte det,
ingen förstår mig känns det som

snälla döden , kom och svep om mig
med dina svarta vingar,låt mig få gråta i din famn

bara du döden förstår mig,
har gått och blivit kär i den
alla fruktar, är kär i döden

ty jag vet att döden är en hon
för vi har älskat varandra en gång..




Fri vers av Morgan
Läst 368 gånger
Publicerad 2005-09-09 19:16



Bookmark and Share


  Zam
...och ingen ånger, för mörkret ger mig allt...
2005-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Morgan
Morgan